Georganiseerd door

Dockwerk FLOW seminar ‘Verandering’

FLOW Seminar ‘Verandering”

Er verandert veel en rationeel snap je dit en wil je graag mee, maar deep down is het lastig, word je langzaam verandermoe, heb je last van mensen om je heen en misschien wel vooral van je zelf. Er is zoveel mogelijk, we kunnen, mogen en moeten zoveel en juist dit is soms niet makkelijk. Hoe houd je alle ballen hoog? Wat wil je echt, wat gebeurt er bij jou bij verandering en hoe ga je om met de ander?

Een groot thema dat we deze dag kleiner maken, speciaal voor mensen werkzaam in de verloskunde. Een bijzondere groep mensen in een vak waar bijzonder veel gebeurt.
Deze dag gaan we op een inspirerende, soms diepe en soms juist luchtige manier bezig met thema’s zoals: ‘hoe ga ik zelf om met verandering’ ‘hoe verander ik de ander?’ ‘out of the box veranderen’ en ‘verandering in de geboortezorg’.

Na het enorme succes van het vorige FLOW-seminar in 2016 hebben we besloten door te gaan in het thema van Persoonlijk Leiderschap, dit jaar met de focus op ‘verandering’. Het seminar is in het midden van het land, vorig jaar met meer dan honderd verloskundigen uit het hele land. Een inspirerende dag met een kort plenair gedeelte, maar vooral met afwisselde, interactieve workshop in groepen van ongeveer 25 verloskundigen, waar je met jezelf aan de slag kunt, zo intensief of juist zo luchtig als jij wilt. Een inspirerende dag waarin je zelf achter je eigen zin en onzin kunt komen. Tijdens verschillende workshops, samen met andere verloskundigen en mensen werkzaam in de geboortezorg werken aan wat er voor jou belangrijk is.