Georganiseerd door

POOL Persoonlijke Ontwikkeling op de Lange Termijn (meerdaags)

HERKEN JE DE BEHOEFTE AAN WEZENLIJKE VERANDERING OP LANGE TERMIJN?

Dat je heel hard werkt aan van alles wat er speelt in je leven, maar tegen dezelfde dingen aan blijft lopen? En dat je dan een workshop doet hier, een thema-avond daar, een boek leest of een webinar volgt en dat je dan wel weer even voort kan, maar toch niet echt de instrumenten in handen hebt om jezelf in goeie banen te blijven leiden?

Of dat je juist een start wil maken met je persoonlijke ontwikkeling maar niet ‘zomaar’ iets wil doen wat dan geen vervolg krijgt of waarbij je op niemand terug kan vallen in minder goede tijden?

De POOL weekenden leveren je oplossingen en handreikingen voor wat je in je leven bezighoudt en waar je (beter) mee wil leren omgaan. Je maakt je methoden en technieken eigen die je in de rest van je leven kunt gebruiken. Dat klinkt heel breed en dat is het ook. Want wat je tegenkomt in je leven is ook breed. Het kan gaan over inzicht in patronen, vinden van balans, verbeteren van relaties, verwerken van verdriet of loskomen van gevoelens en ideeën die je in de weg zitten.

Het leven is cyclisch, thema’s keren soms terug. Inzicht in wat er bij jezelf gebeurt en hoe je de situatie wil benaderen is dan essentieel.

Tijdens de POOL weekenden zit je in een kleine groep en doe je daarnaast ook veel individueel. Zo maken we gebruik van het feit dat sommige processen waardevol zijn in een groep en dat je andere beter alleen kunt ervaren.

WANNEER?

  • 11 en 12 januari 2019
  • 22 en 23 maart 2019
  • 14 en 15 juni 2019
  • 13 en 14 september 2019

 

WAT GAAN WE DOEN

Tijdens de POOL weekenden gaan we aan het werk met alle processen die plaatsvinden tussen ‘jou en jou’ en ‘jou en je omgeving’. Je gaat je verdiepen in de thema’s die voor jou belangrijk zijn en wat voor jou geen aandacht behoeft laten we rusten. We gebruiken werkvormen en instrumenten uit o.a. de NLP, Mindfulness, hypnotherapie en coaching.