Georganiseerd door

Twee-daagse training Hypnobirthing voor Zorgverleners

Twee-daagse training voor zorgverleners & doulas & geboortewerkers!

Zou je ook graag hypnobirthing tools en technieken willen leren om in te zetten tijdens de bevalling?
Doe dan mee met deze unieke en leerzame Hypnobirthing Doula & Hypnobirthing Geboortewerkers & Hypnobirthing Zorgverlener training.

Voor wie is het?

Verloskundigen, klinische verloskundigen en verpleegkundigen obstetrie, kraamverzorgsters, doula’s en andere geboortewerkers.

Inhoud van de cursus

Dag 1: Hypnose oefeningen (theorie en praktijk) en hypnobirthing oefeningen (theorie en praktijk)
Dag 2: Allerlei verschillende oefeningen omtrent het inzetten van tools en technieken tijdens de bevalling

Tijdens deze twee dagen leer je meer over de kracht van het brein en hoe je op een leuke en praktische manier de zwangere nog meer kan helpen tijdens het bevalproces. (Het is niet nodig dat de zwangere een hypnobirthing cursus heeft gevolgd.Zo leer je bijvoorbeeld wat een anker is en wat dit triggert en hoe je met al bestaande ankers nog meer ondersteuning kan verlenen.

We doen verschillende ontspanningsoefeningen en geven je inzicht en praktijk ervaring in alles over hypnobirthing.

We zullen het ook bijvoorbeeld over beleving hebben. Hoe kan het dat als we 10 technisch gezien soortgelijke bevallingen hebben en als we die 10 vrouwen vragen over hun ervaring dat we totaal andere verhalen terugkrijgen. Dat zit in de beleving, wat ook tussen de oren zit en je kan aansturen.

Het doel van onze hypnobirthing methode is dat een vrouw ongeacht de manier van bevallen, deze rustiger en positiever ervaart.