Georganiseerd door

Workshop – Onze praktijk in de geboortezorgketen

Hoe verhoudt jouw praktijk zich tot wat er allemaal gebeurd, moet en mag in de keten? Het lijkt je soms op te slokken, waardoor er geen tijd meer is om aan de je eigen praktijk te besteden.

Wat zijn trends in de maatschappij en wat betekent dit voor de geboortezorg, nu en in de toekomst? Hoe zien de maatschappij en de cliënt van de toekomst eruit en wat verwachten zij van de verloskundige? Welke innovaties en ontwikkelingen komen op ons af en hoe kan je daar gebruik van maken? Wat gebeurt er allemaal in de integrale geboortezorg en met integrale financiering? Wat is jouw visie daarop?

Projectmatig werken past goed bij integrale geboortezorg. Bij een project staat het te behalen resultaat centraal. In deze dag leer je hoe je een project kunt opzetten. Deze dag gaan we aan de slag om je eigen praktijk een plek te geven in dit landschap. ‘Moeten’ veranderen we in ‘kiezen’, om je eigen koers te varen.

De workshop Onze praktijk in de geboortezorgketen is onderdeel van het Dockwerkprogramma ‘Professionele en Persoonlijke Groei (zie de hoofdpagina voor de andere thema’s). Je kunt meedoen aan 1 losse workshop, je kunt ook lid worden van het GO-Netwerk, dan betaal je 1 bedrag en mag je meedoen aan alle workshops die er zijn. HIER lees meer informatie hoe dit werkt.