Georganiseerd door

Workshop – Samenwerken, communiceren en vertrouwen

Hoe houd je de relatie in het team goed? Goede communicatie is essentieel voor een fijne samenwerking, maar gaat helaas niet altijd vanzelf…

Deze inspirerende en interactieve workshop zoomt in op de verschillende manieren van communicatie en verschillen tussen mensen. Wat is er nodig voor een goede samenwerking, wat gebeurt er vaak waardoor het lastiger is en hoe houd je het langdurig goed samen?

Een workshop waarbij je kijkt naar jouw eigen rol en communicatiestijlen, maar de workshop gaat ook dieper in op de kern van het probleem en hoe je daar je eigen verantwoording in kunt nemen. Het doel is om prettig met elkaar te kunnen samenwerken, in welke vorm, team op groep dan ook.

Praktische zaken

De workshop Samenwerking, communiceren en vertrouwen is onderdeel van het Dockwerkprogramma ‘Professionele en Persoonlijke Groei (zie de hoofdpagina voor de andere thema’s). Je kunt meedoen aan 1 losse workshop, je kunt ook lid worden van het GO-Netwerk, dan betaal je 1 bedrag en mag je meedoen aan alle workshops die er zijn. HIER lees meer informatie hoe dit werkt.