Sponsors

WaterWipes billendoekjes, nieuw in Nederland

WaterWipes zijn de puurste baby billendoekjes ter wereld en bevatten alleen 99,9% gezuiverd water met een druppeltje natuurlijk fruit extract. WaterWipes zijn volledig vrij van chemicaliƫn, zonder parfum, alcohol, parabenen en kleurstoffen. Zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid en te gebruiken vanaf de geboorte.

De introductie op de Nederlandse markt vindt speciaal plaats op het Kennispoort Verloskunde congres. Niels Brouwer en Martijn Bruijning staan u graag te woord.

Onder andere verkrijgbaar bij Etos en bij diverse online winkels.

 

 

 

 

MEDIQ Medeco

Mediq Medeco is een totaalleverancier voor verloskundige producten. U kunt bij ons terecht als het gaat om de basisuitrusting, inrichting van uw praktijk, maar ook bijvoorbeeld voor echografie en CTG. Breng een bezoek aan onze webshop pluspunt.mediqmedeco.nl voor een compleet overzicht van de producten.

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een specifiek product? Laat het ons vooral weten. Neem contact op met Femke Mulder via femke.mulder@mediq.com of 06 226 931 72. Wij helpen u graag!

Femke Mulder (rayonmanager verloskunde) en Ruud Westbroek (specialist Philips echografie systemen) beantwoorden graag uw vragen op 19 januari aanstaande.