Aanmelden

 • 1. Uw gegevens

 • Wij gebuiken deze gegevens voor het toesturen van uw deelnamebewijs.
 • 2. Uw profiel

 • 3. Workshops

  De plenaire opening met de keynotes in de ochtend wordt gevolgd door een monodisciplinaire sessie. Dat betekent dat u de eerste workshopronde met vak- of studiegenoten vanuit heel Nederland de ochtend opent in een kleinere groep. Voor de eerste ronde kunt u niet kiezen en wordt u ingedeeld op basis van uw profiel.

  1A De blik van de beroepsorganisatie (en jouw mening) voor studenten
  1B Van ellende naar eureka! voor promovendi
  1C Bestaat de beste leermeester? voor stagebegeleiders
  1D VIO's begeleiden bij het vormen van hun visie voor docenten
  1E Het slingerend pad van idee naar succesvol programma: de complexity theory en de praktijk voor onderzoekers

  Na de lunch zijn er twee multidisciplinaire ronden waar u uw voorkeur voor kunt opgeven. De organisatie behoudt zich het recht toe om de groepen anders samen te stellen wanneer dat de diversiteit ten goede komt.
 • 4. Bevestiging

  Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Dit geeft nog geen toegang tot het congres. We streven ernaar om in de eerste week van januari de officiële bevestiging te kunnen sturen. Hiermee borgen we een evenwichtige verdeling van het aantal deelnemers per opleiding.
 • Geen deelnamekosten, wel no-show regeling

  De opleidingen betalen de deelnamekosten. Maar let op: inschrijven voor het congres betekent dat u akkoord gaat met de no-show regeling. Dit houdt in dat als uw inschrijving formeel is bevestigd en u komt niet opdagen op 7 februari aanstaande – u een no-show rekening ontvangt van € 99,00 die u zelf dient te betalen. Deelname is dus zonder kosten tenzij u niet aanwezig bent.
 • Privacy

  Naar aanleiding van de wetgeving van 25 mei 2018 vragen wij u toestemming voor uw persoonsgegevens.