Geboortezorg Oost: samen durven, denken & doen (ZonMw-programma Zwangerschap en Geboorte II)

Geboortezorg Oost wil een stimulator zijn voor alle professionals in de geboortezorg in Oost Nederland, teneinde de multidisciplinaire en lijnoverstijgende samenwerking en daarmee de zorg voor moeder en kind te optimaliseren. Om dit te bereiken, stellen wij ons de volgende doelen:

  1. Geboortezorg Oost fungeert als een kennisportaal voor alle professionals in de geboortezorg in regio Oost, waarbinnen regionale en landelijke producten en projecten makkelijk zichtbaar zijn.
  2. Geboortezorg Oost faciliteert VSV’s actief bij de implementatie van gewenste producten en projecten die elders zijn ontwikkeld.
  3. Geboortezorg Oost stimuleert kennisontwikkeling van alle betrokken professionals, alsmede praktijkgericht, multidisciplinaire en lijnoverstijgend onderzoek.
  4. Geboortezorg Oost ontwikkelt zich dusdanig dat zij een onlosmakelijke positie inneemt in de integrale geboortezorg in Oost Nederland.
  5. Geboortezorg Oost voorziet regelingen en afspraken voor de structurele instandhouding van Geboortezorg Oost na afloop van de subsidieperiode.

 

Projectgegevens

ZonMw projectnummer543001001
Begin- en einddatum (looptijd)

01/12/2017 – 01/12/2021

Projectleider(s)Dr. N. van Duijnhoven
Coördinatoren

Noortje van Duijnhoven

Marieke Smith

Projectuitvoerder(s)

Noortje van Duijnhoven

Marieke Smith

ContactpersoonDr. N. van Duijnhoven

Gegevens omvang regio

ProvinciesGelderland, Noord-Brabant
StedenNijmegen, Arnhem, Doetinchem, Boxmeer, Ede, Achterhoek-Oost
Aantal inwoners>50.000
Jaarlijks aantal bevallingen in de regiocirca 15000

Log in / Registreer