WaterWipes billendoekjes, nieuw in Nederland

WaterWipes zijn de puurste baby billendoekjes ter wereld en bevatten alleen 99,9% gezuiverd water met een druppeltje natuurlijk fruit extract. WaterWipes zijn volledig vrij van chemicaliën, zonder parfum, alcohol, parabenen en kleurstoffen. Zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid en te gebruiken vanaf de geboorte.

Na de succesvolle introductie op de Nederlandse markt op het Kennispoort Verloskunde congres 2018 zijn ze nu weer terug. Niels Brouwer en Martijn Bruijning staan u graag te woord.

Onder andere verkrijgbaar bij Etos en bij diverse online winkels.

 

 

 

 

MEDIQ Medeco

Mediq Medeco is een totaalleverancier voor verloskundige producten. U kunt bij ons terecht als het gaat om de basisuitrusting, inrichting van uw praktijk, maar ook bijvoorbeeld voor echografie en CTG. Breng een bezoek aan onze webshop pluspunt.mediqmedeco.nl voor een compleet overzicht van de producten.

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een specifiek product? Laat het ons vooral weten. Neem contact op met Femke Mulder (rayonmanager verloskunde) via femke.mulder@mediq.com of 06 226 931 72. Zij is ook aanwezig in Utrecht op 7 februari a.s. om alle vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag!