Sponsors

Moeders voor Moeders is hoofdsponsor van Kennispoort 2014

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss b.v. Moeders voor Moeders wil graagparen met vruchtbaarheidsproblemen helpen.

Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Kijk op de website van Moeders voor Moeders voor meer informatie.
Daarnaast zullen diverse medewerkers aanwezig zijn tijdens het congres van Kennispoort Verloskunde.

 

Medisch Service Nederland sponsor

Medisch Service Nederland (MSN, voorheen bekend als Vermeulen Medical) is al ruim 20 jaar leverancier van medische verbruiksmiddelen, instrumenten en apparatuur aan onder meer huisartsen en verloskundigen. Bij Medisch Service Nederland kunt u terecht voor een breed en hoogwaardig assortiment en een eigen technische dienst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de apparatuur waar u dagelijks mee werkt. MSN levert haar producten en diensten met persoonlijke service van een uitgebreid en professioneel verkoopteam.

Bekijk de website van Medisch Service Nederland voor meer informatie.

 

 

logo davitamon

Met de adviesproducten van Davitamon ben je zeker van een goed suppletie-advies voor de aanstaande moeder en haar zuigeling.
Davitamon biedt sinds 1928 een passende aanvulling vitamines en mineralen voor iedereen die wel wat extra’s kan gebruiken.
Ga voor meer productinformatie naar www.davitamon.nl. Tijdens dit congres zullen er medische informatrices aanwezig zijn, om recente inzichten op het gebied van o.a. vitamine D en Foliumzuur suppletie toe te lichten. Tevens zijn er informatiematerialen verkrijgbaar op de stand.

 

 

OOK CONGRESSPONSOR WORDEN?

Als u overweegt om sponsor te worden, dan kunt u contact opnemen met  de congresorganisatie via redactie@kennispoortverloskunde.nl of door te bellen naar 06-53233813.
Kennispoort Verloskunde biedt verschillende mogelijk om uw activiteiten onder de aandacht te brengen:

  • Stand tijdens het congres
  • Bijsluiten informatie in de congresmap
  • Zichtbaarheid op de website.