Sponsors

151486_Headers Conferentie Kennispoort_Sponsors

Hoofdsponsor van Kennispoort 2016 is Moeders voor Moeders.

Logo MvMMoeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss b.v. Moeders voor Moeders wil graag paren met vruchtbaarheidsproblemen helpen.

Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Kijk op de website van Moeders voor Moeders voor meer informatie.
Daarnaast zullen diverse medewerkers aanwezig zijn tijdens het congres van Kennispoort Verloskunde.

 

Goodlife: een vertrouwde partner in de Benelux

goodlifeSinds 2003 streeft Goodlife er naar om specialistische geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen toegankelijk te maken voor patiënten in de Benelux.

Goodlife is een bedrijf dat kwaliteit nastreeft en geen genoegen neemt met minder. Het is onze ambitie om een “Goodlife”, ofwel een goed leven, na te streven voor u, en voor patiënten en gebruikers van onze oplossingen.

Zowel voor stellen met een kinderwens als voor vrouwen voor, tijdens en na de bevalling, is Goodlife graag uw partner. Met oplossingen in de vorm van bijvoorbeeld een voedingssupplement voor zwangere vrouwen met een ijzertekort.

Tetraglobine® HP bevat Lactoferrine. Lactoferrine is een glycoproteïne dat ijzer bindt en transporteert. Tetraglobine HP  draagt zo zorg voor de verbetering van bloedwaarden  zónder dat dit vervelende klachten geeft op het gebied van maag en darmen.

Tetraglobine HP is een voedingssupplement speciaal ontworpen voor vrouwen die tijdens de zwangerschap een ijzertekort ontwikkelen. Wij kijken ernaar uit u op 22 januari te ontmoeten.

Met vriendelijke groet, het Goodlife team.

 

Davitamon voor, tijdens en na de zwangerschap

Davitamon_logoSinds 1928 brengt Davitamon hoogwaardige voedingssupplementen op de markt. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid. Inmiddels heeft Davitamon voor elke doelgroep een specifieke (multi)vitamine, samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Zo biedt Davitamon iedereen een goede aanvulling op de voeding

Gezonde voeding voor, tijdens en na de zwangerschap is extra belangrijk. Tijdens deze periode zijn er extra vitamines en mineralen nodig. Het Voedingscentrum geeft dan ook aan dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor mineralen 20% hoger ligt. Voor vitamines is dit zelfs 40%! Voldoende vitamines en mineralen zijn dus belangrijk voor de gezondheid van moeder en kind. Na de geboorte is borstvoeding de beste voeding voor de baby. Moedermelk bevat alle energie en voedingsstoffen die een baby de eerste zes maanden nodig heeft. Hiernaast is er echter een extra behoefte aan vitamine K en vitamine D.