Kennispoort Verloskunde beleeft in 2010 het vijfde levensjaar en dat is reden voor een klein feestje. Alle geregistreerde gebruikers van de website van Kennispoort Verloskunde hebben sinds het Kennispoort-congres op 10 december gratis toegang tot de database van MIDIRS.

Kennispoort Verloskunde beleeft in 2010 het vijfde levensjaar en dat is reden voor een klein feestje. Alle geregistreerde gebruikers van de website van Kennispoort Verloskunde hebben sinds het Kennispoort-congres op 10 december gratis toegang tot de database van MIDIRS. Deze Engelse database is de toonaangevende zoekmachine voor verloskundige onderzoeksliteratuur van over de hele wereld. Er zijn meer dan 120.000 referenties opgenomen van ruim 550 internationale tijdschriften, boeken en grijze literatuur. Iedere maand worden circa 1.000 records toegevoegd.

Via het Kennispoort-abonnement mogen tien gebruikers tegelijkertijd zoeken in de database. De link met MIDIRS werkt alleen als u bent ingelogd op Kennispoort Verloskunde. De redactie van Kennispoort Verloskunde hoopt hiermee veel mensen een dienst te bewijzen, door relevante vakliteratuur toegankelijker te maken voor alle geïnteresseerden, die professioneel actief zijn in de verloskunde. Inloggen op MIDIRS kan via de homepage van Kennispoort Verloskunde. Als u daar bent ingelogd, verschijnt links op de homepage het logo van MIDIRS.