Morgenmiddag – dinsdag 13 april van 15:30-16:45 uur – is de openbare les van Ageeth Rosman, lector Audit en Registratie, te volgen via livestream. Tijdens deze les presenteert Ageeth haar onderzoeksprogramma voor de komende jaren. Aanmelden is niet nodig.

De link naar de livestream is: https://www.hogeschoolrotterdam.nl/onderzoek/projecten-en-publicaties/zorginnovatie/samenhang-in-zorg/openbare-lessen/openbare-les-ageeth-rosman/

Het lectoraat richt zich op de verbinding tussen onderwijs, het professionele werkveld en Audit en Registratie, in het bijzonder toegepast in de perinatale zorg. Ageeth Rosman vindt het van groot belang dat (aankomende) professionals in de verloskunde en docent-onderzoekers op de hoogte zijn van de waarde van betrouwbare data. Binnen het lectoraat gaat zij met alle betrokkenen uit het werkveld de kwaliteit van de perinatale zorg meten en bespreken, om zo te komen tot een meer integrale samenwerking. Om zo uiteindelijk samen de geboortezorg te verbeteren.

Dit lectoraat is een samenwerkingsverband tussen Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam en Perined. Het lectoraat is verbonden aan de Verloskunde Academie Rotterdam, een uniek samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam en het Erasmus MC voor wat betreft verloskunde onderwijs en onderzoek.

Lees hier een achtergrondinterview over het lectoraat: https://www.hogeschoolrotterdam.nl/hogeschool/nieuws/iedereen-heeft-recht-op-de-juiste-zorg-tijdens-zwangerschap/