Ontmoeten wij u overmorgen online om 20.00 uur voor het eerste webinar van Kennispoort Verloskunde? Onderwerp van gesprek: de onderzoeksresultaten van de INDEX-studie.

Aanmelden (geen kosten aan verbonden) kan via deze link:
https://www.onlineseminar.nl/kpverloskunde/webinar/23514/het-41-42-weken-dilemma-afwachten-of-inleiden-wat-leren-we-van-de-index-studie/#watch-player

Jolijn Betlem, gespreksleider en presentator van dit webinar – maakt er samen met onze studiogasten en moderatoren een boeiende uitzending van. Binnen een klein uur weet u meer, en kunt u uw vragen stellen.

Deel 1: onderzoeksresultaten toegelicht

Esteriek de Miranda, verloskundige-onderzoeker bij het AMC en projectleider van de INDEX-studie en Jeroen van Dillen, gynaecoloog Radboudumc en medebegeleider van de INDEX-studie gaan de belangrijkste bevindingen van het onderzoek delen.

Speciaal voor dit online seminar komt het interdisciplinaire onderzoeksteam naar de studio zodat u live uw vragen kunt stellen middels de chatfunctie. Onderzoekers Judit Keulen, Aafke Bruinsma en Joep Kortekaas, die tijdens het onderzoek ook alle contacten onderhielden met de praktijken en ziekenhuizen, zitten klaar voor uw vragen.

Deel 2: Wat kunnen we met deze resultaten in de praktijk?

In het tweede deel van het seminar volgt een discussie over wat deze resultaten betekenen voor de praktijk.

Joëlle Rijpma-van Vlijmen, klinisch verloskundige bij UMC Utrecht, Erna Kerkhof, eerstelijns verloskundige van de praktijk Het Verloskundig Huys in Zwolle en OLVG gynaecoloog Mariëlle van Pampus bespreken de hete hangijzers rondom dit dilemma en kijken naar de toekomst. Welke stappen dienen zorgverleners nu met elkaar te zetten als het belang van de cliënt centraal wordt gesteld?

Wij nodigen u, als professioneel zorgverlener bij zwangerschap en geboorte, hiervoor graag uit. Inloggen kan overal met een computer, tablet of smartphone en via de chatfunctie kunt u vragen stellen.

Terugkijken op later tijdstip?

Bent u donderdagavond verhinderd? Inschrijven via de link is wel verplicht als u op een later moment het webinar alsnog wenst terug te kijken.

Inschrijven:
https://www.onlineseminar.nl/kpverloskunde/webinar/23514/het-41-42-weken-dilemma-afwachten-of-inleiden-wat-leren-we-van-de-index-studie/#watch-player