Van 11 tot en met 15 juli aanstaande, valt online veel te leren. De naam van deze nieuwe online course is Humanizing Birth: Launching Critical Midwifery studies.

Rodante van der Waal (verloskundige, PhD kandidaat aan de Universiteit voor Humanistiek) is mede-verantwoordelijk voor de programmering. Van der Waal hoopt met verloskundigen (i.o), gynaecologen (i.o) en allerlei andere professionals uit de hele wereld in gesprek te gaan over de kracht van Midwifery én tegelijkertijd ook kritisch te kijken naar (wereldwijde) kansen én bedreigingen. Voertaal van deze leergang: Engels.

Deze vijfdaagse leergang wordt georganiseerd door het Critical Midwifery Studies Collective. Initiatiefnemers van dit collectief zijn o.a. Anna Horn, Jason Marcus, Raquel Justiniano, Susana Ku, Priya Sharma, Madyasa Vijber, Hannah de Klerk, Noëmie Willemsen, Bahereh Goodarzi en Rodante van der Waal.

https://utrechtsummerschool-nl.translate.goog/courses/humanities/humanizing-birth-launching-critical-midwifery-studies?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en