Op 12 december vindt Kennispoort 2006 plaats, hét congres over Nederlands verloskundig onderzoek. Het centrale thema is ‘Voeding geven aan Evidence Based Verloskunde’. Deze 1-daagse conferentie richt zich op de brede groep professionals die geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke ontwikkeling van het vakgebied: verloskundigen, gynaecologen, promovendi en andere onderzoekers, studenten en docenten, epidemiologen en verloskundig actieve huisartsen. <DIV> </DIV> <DIV> </DIV>

Op 12 december vindt Kennispoort 2006 plaats, hét congres over Nederlands verloskundig onderzoek. Het centrale thema is ‘Voeding geven aan Evidence Based Verloskunde’. Het afwisselende programma brengt actuele en relevante vakspecifieke kennis samen uit alle geledingen van het domein.

Deze 1-daagse conferentie richt zich op de brede groep professionals die geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke ontwikkeling van het vakgebied: verloskundigen, gynaecologen, promovendi en andere onderzoekers, studenten en docenten, epidemiologen en verloskundig actieve huisartsen.

De conferentie is een initiatief van de Stichting Samenwerkende Opleidingen tot Verloskundige (SSOV). De stichting wil hiermee een impuls geven aan het verloskundige onderzoek in Nederland.

Reguliere bezoekers betalen € 125,- en studenten betalen slechts € 25,-.
 
Meer weten of wilt u zich inschrijven? Bezoek de congressite. Klik Hier!