De nieuwsservice Kennispoort Verloskunde zorgt ervoor dat u – zonder kosten en automatisch – tweemaal per week een Nederlandstalige samenvatting van (inter)nationaal verloskundig onderzoek of ander nieuws van een van de opleidingen verloskunde in uw mailbox ontvangt.

Het is de meeste eenvoudige manier om geïnformeerd te blijven over belangwekkend onderzoek in het verloskundig veld. De onderwijsperiodes van de hogescholen bepalen onze verschijningsdata dus tijdens vakanties ontvangt u van ons geen mail.

Wilt u zich abonneren op de nieuwsservice? Of kent u een collega die dit wenst? Inschrijven voor de nieuwsservice kan op:  https://www.kennispoort-verloskunde.nl

 Wijziging redactieraad 

De redactie van de Kennispoort Verloskunde nieuwsservice wordt met ingang van 1 april aanstaande gevormd door  Irene Korstjens (AVM) Rebecca van Doornik (OLVG-Oost), Yvonne Fontein (VAR) , Elies de Geus (AVAG) en Linda Glebbeek (Kennispoort Verloskunde). Elies de Geus neemt de taken van Willemijn Warmink over omdat het takenpakket van Warmink wijzigt in verband met haar promotie en het geven van onderwijs.

Warmink is in december 2014 toegetreden tot de redactieraad en nam toen het stokje van Elies de Geus over. Willemijn, heel hartelijk dank voor jouw geweldige bijdrage de afgelopen jaren! Elies, welkom terug.